Rookpaviljoens

Op zoek naar een fraaie rokersoverkapping of rookcabine waar uw medewerkers overdekt en uit de wind kunnen roken? De Rookpaviljoens van Herena bieden hiervoor een fraaie en eigentijdse oplossing. Ze zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen en kunnen geheel naar wens worden samengesteld en ingericht.

Meer over Rookpaviljoens

De rookpaviljoens zijn leverbaar in elke Ral-kleur waarmee de voorziening een passende uitstraling krijgt bij op elke locatie. Het paviljoen en de inrichting zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen met oog voor detail.

Duurzaam gebouwd waardoor een lange levensduur met weinig onderhoud is gegarandeerd. Via natuurlijke ventilaties in de Nok en rondom onder de regengoot wordt de rook afgevoerd. De regengoot zorgt ervoor dat het water via afwatering via staanders net boven het maaiveld wordt afgevoerd. De staanders zijn voorzien van aluminium glasprofielen met rubber afdichting waarin 8mm geslepen veiligheidsglas is gemonteerd.

Herena rookpaviljoens worden compleet geleverd en geplaatst door onze eigen montagedienst. Plaatsing is mogelijk op elk type straatwerk. Doordat wij gebruik maken van een boormal en de fundatie ter plaatse storten is het straatwerk rondom de staanders altijd strak afgewerkt. In combinatie met een grondmal kan het rookpaviljoen ook op een dakterras of parkeerdek geplaatst worden.