Rookcabine's

De SmokeCorner® rookcabines zijn leverbaar in de modellen Basic en Plus. Beide modellen garanderen een 100% rookvrije werkplek. De SmokeCorner® rookcabines zijn gecertificeerd door de IFA, voldoen aan de strengste luchtkwaliteiteisen en bieden de meest effectieve bescherming aan niet-rokers. 

Meer over Rookcabine's

De SmokeCorner® rookcabines zijn leverbaar in de modellen Basic en Plus. Beide modellen garanderen een 100% rookvrije werkplek. De SmokeCorner® rookcabines zijn gecertificeerd door de IFA, voldoen aan de strengste luchtkwaliteiteisen en bieden de meest effectieve bescherming aan niet-rokers. De rookcabines hebben een innovatief inblaassysteem. Dit werkt als luchtgordijn wat de sigarettenrook binnen de cabine houdt. Hierdoor zijn de rookcabines zeer gebruiksvriendelijk en zowel open als afgesloten te gebruiken.

Bij rookcabines met een filtersysteem wordt gezuiverde lucht terug in de ruimte geblazen (type UL). Deze cabines hebben geen afvoerkanaal nodig, waardoor bouwkundige aanpassingen niet nodig zijn. Kiest u voor een cabine met rookafvoer naar buiten, dan vindt u bij ons een gelijksoortige rookcabine aangepast met een ventilator (type FL). In dit geval wordt de sigarettenrook via een afvoerkanaal naar buiten afgevoerd. Met dit type bespaart u op onderhouds- en servicekosten.

SmokeCorner® rookcabines van Herena worden toegepast in rookruimtes, kantoren, overheidsgebouwen, hotels, horeca, callcenters, zorginstellingen en fabrieken. Leverbaar van 2 tot 30 rokers.