Clean Cube asbaktegels

U heeft de keuze uit een breed assortiment Clean Cube asbaktegels. Alle modellen zijn functioneel en duurzaam ontworpen om in openbare ruimten de overlast van peuken, kauwgom en ander klein zwerfafval tegen te gaan. Afhankelijk van de situatie en toepassing, bieden wij een passende oplossing.

Meer over Clean Cube asbaktegels

U heeft de keuze uit een breed assortiment Clean Cube asbaktegels. Alle modellen zijn functioneel en duurzaam ontworpen om in openbare ruimten de overlast van peuken, kauwgom en ander klein zwerfafval tegen te gaan. Afhankelijk van de situatie en toepassing, bieden wij een passende oplossing. Alle modellen zijn voorzien van een opvallende, slijtvaste signalering, waardoor de functie voor iedereen meteen duidelijk is.

De unieke eigenschappen van de Clean Cube asbaktegel garanderen dat uw mensen er veilig, hygiënisch en verantwoord mee kunnen werken. Vandaar dat de Clean Cube asbaktegel arbotechnisch is goedgekeurd en daarmee voldoet aan de wettelijke voorschriften. Door een Clean Cube asbaktegel te plaatsen, kan zwerfafval en overlast van ander klein vuil drastisch verminderen of zelfs helemaal worden voorkomen. Uw buitenruimte blijft schoon, waardoor u bespaart op de onderhoudskosten.

De Clean Cube asbaktegel is van alle tegels het eenvoudigst te legen. Het gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat met één handeling de asbaktegel wordt uitgenomen en meteen wordt geleegd. Het maakt de Clean Cube gebruiksvriendelijk en schoon. Met een Clean Cube asbaktegel houdt u de buitenruimte schoon en aantrekkelijk. Doordat de asbaktegel in de bestrating is verwerkt, biedt u een aantrekkelijke oplossing voor klein zwerfafval als sigarettenpeuken en kauwgom.