Projecten


Herena heeft de afgelopen jaren diverse projecten op maat uitgevoerd waarbij ons ontwerpteam nauw samenwerkt met de opdrachtgever. Door te luisteren naar de wens van de klant komt Herena telkens met een unieke oplossing die naadloos aansluit op de wensen. Soms zijn de standaard middelen niet toereikend genoeg om aan bepaalde wensen of eisen te voldoen. We zijn trots om bij grote en kleine bedrijven te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van afvalinzameling of rookoplossingen. Hieronder volgen enkele van onze maatwerk oplossingen.

Prinsentuin College Zwolle – invulling afvalscheiding na succesvolle proefplaatsing

8 augustus 2016 – De projectgroep 'afvalscheiden' binnen deze MBO-school zocht een manier om het scheiden van afval onder studenten succesvol in te zetten. In samenwerking met deze projectgroep is de SchoolBin ontwikkeld; de grote broer van de VarioBin biedt een grotere capaciteit en robuustheid door zijn unieke constructie. De grote openingen en herkenbare vormen en kleuren moet studenten stimuleren hun afval juist te scheiden.

Bekijk hier de originele VarioBin>

 

Ahold – invulling project afvalscheiding hoofdkantoor Ahold Zaandam en distributiecentra

1 juli 2016 – Vanaf heden wordt er op het hoofdkantoor en alle distributiecentra van Ahold papier, plastic, restafval en bekers gescheiden. Ahold heeft gekozen voor ons multi-modulaire afvalbak VarioBin met opvallende vloersigning vanwege de moderne uitstraling en de vele mogelijkheden om de afvalbak perfect aan te laten sluiten op de wensen per locatie.

Bekijk hier de originele VarioBin> 

 

Gemeente De Bilt - 16 VarioBins in 9 verschillende uitvoeringen; alles kan met de VarioBin!

15 juni 2016 – Binnen het gemeentehuis van gemeente De Bilt is gekozen voor de VarioBin in vele verschillende indelingen. Samen met de klant is per ruimte gekeken naar een passende oplossing. In de trouwzalen is gekozen voor een chique uitstraling van Brushed Metal terwijl in de overige ruimtes hoogglans wit beter tot zijn recht kwam. Afhankelijk van de locatie wordt er in De Bilt nu bekers, plastic, restafval en papier gescheiden.

Bekijk hier de VarioBin Brushed Metal>

 

Vereniging Eigen Huis – De VarioBin; een elegante recycling afvalbak voor papier en restafval

10 maart 2016 – Vereniging Eigen Huis heeft de eer om als eerste de nieuw ontwikkelde VarioBin in te zetten om binnen de organisatie papier en restafval te scheiden. Door middel van de modulaire opbouw hebben ze gekozen voor witte en lichtgrijze kleurvoering in twee modules. Mede door de vele mogelijkheden van de VarioBin kan dit model binnen elke omgeving goed tot zijn recht komen.

Bekijk hier de originele VarioBin>


Dutch View - Inrichting pantry's met aangepaste 2-vaks Brussels

15 december 2015 - Dutch View had de wens om in de pantry's de afvalinzameling te reorganiseren. Om bij te dragen aan het lichte karakter van het pand is de Brussels geproduceerd in lichtere kleuren. Door gebruik te maken van verschillende openingen worden gebruikers meer gestimuleerd hun afval juist te scheiden. 

Bekijk hier de originele Brussels > 

 

Winkelcentrum Corridor - Geheel voorzien van gepersonaliseerde RVS afvalbakken model Temptation FF3

12 November 2015 - Een compleet winkelcentrum opnieuw ingericht met centrale afvalinzameling en Clean Cube asbaktegels. De 3-vaks Temptation FF3 is gepersonaliseerd met het eigen logo van winkelcentrum Corridor. Ook zijn de afvalstromen naar wens ingericht. De robuuste Temptation is met zijn kwaliteit en functionaliteit uitermate geschikt voor de openbare ruimte. Bij de in en uitgangen zijn asbaktegels geplaatst met gepersonaliseerd schermen om ongewenste peuken bij de in- en uitgangen te voorkomen.

Bekijk hier de Temptation FF3 >

Pathé - Bioscooptheaters voorzien van aangepaste SepaBin met vergrote capaciteit

26 juni 2015 - Pathé Bioscopen is klaar om afval gescheiden in te zamelen. De wens was om plastic flessen en overig afval te scheiden. Uiteindelijk is er gekozen om de SepaBin met een vergrote capaciteit te testen in verschillende theaters. De reacties waren positief waardoor nu alle Pathé theaters worden uitgerust met maatwerk SepaBin's. 

Bekijk hier de originele SepaBin >


Wilt u weten wat Herena voor u en uw organisatie kan betekenen? Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem contact met ons op >