Over

Herena

Afval scheiden

Oplossingen voor afvalscheiding en afvalpreventie

 

Een schone, hygiënische omgeving kan niet zonder een duurzaam afvalbeleid. Daarbij ligt de focus op hergebruik, afval verminderen en zo mogelijk voorkomen. Herena Waste Management helpt kleine en grote bedrijven, instellingen en andere organisaties bij het veranderproces naar duurzame, gescheiden afvalinzameling en afvalpreventie. We geven advies, faciliteren en ondersteunen bij het hele traject, en komen met praktische oplossingen voor binnen en buiten. Zo draagt ook uw organisatie bij aan de overgang naar een groene economie en een schoner milieu.

 

Effectief, efficiënt en duurzaam

 

Voor het verkrijgen van optimale resultaten leveren we desgewenst maatwerk, afgestemd op de wensen en mogelijkheden van uw organisatie. Onze oplossingen zijn effectief, efficiënt en duurzaam. Daartoe leveren we innovatieve afvalsystemen, die Herena deels zelf ontwikkelt en produceert. Ook verzorgen we custom aanpassingen van bestaande afvalsystemen.

 

Uniformiteit in de aanpak binnen uw organisatie speelt daarbij een belangrijke rol. Met een uitgebreid communicatiepakket zorgen we bovendien samen voor een succesvolle introductie en een blijvende gedragsverandering bij de medewerkers. U kunt daardoor rekenen op een duurzaam afvalbeleid met blijvende resultaten.

Herena afvalvoorzieningen

Van afval naar grondstof

 

Onze aanpak is gericht op het hele proces van afval naar grondstof. We werken samen met uiteenlopende bedrijven, waaronder afvalinzamelaars en schoonmaakbedrijven, maar ook bijvoorbeeld architecten en kantoorinrichters. Daardoor kunnen we ervoor zorgen dat bedrijfsafval maximaal wordt gerecycled in waardevolle grondstoffen. Als gevolg besparen onze klanten kosten, verspillen minder materialen en krijgen een beter imago, intern én extern.

 

Zo levert ook uw organisatie als klant van Herena een positieve bijdrage aan een schonere wereld; een doel dat wij als onderneming al sinds de oprichting in 2009 voor ogen hebben. De grootste hoeven wij op dat gebied niet te worden. Wij zijn liever de beste, zodat wij onze klanten – en daarmee ook onszelf – de best mogelijke resultaten kunnen garanderen. Daarom vergaren we voortdurend nog meer kennis, en delen dit graag met onze klanten en andere samenwerkende partijen.

Herena rookvoorzieningen

Op weg naar een circulaire economie

 

Herena werkt als onderneming actief mee aan het realiseren van de circulaire economie. Daarin wordt door middel van afvalpreventie zo weinig mogelijk afval geproduceerd. Het afval dat wel ontstaat wordt hergebruikt als grondstof of voor energievoorziening. De Nederlandse overheid streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Zover is het nog lang niet. Maar in Nederland zijn we goed op weg.

 

 

Bijdragen aan een schonere wereld

 

We leveren als bedrijf graag onze bijdrage aan het verduurzamen van de economie. Dat is een van de redenen die werken voor of met Herena de moeite waard maakt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek, om uw situatie te bespreken en onze kennis en ervaring met u te delen. Dan kunt ook u bijdragen aan een duurzame economie, met als resultaat een schonere wereld voor iedereen.

Bespaar kosten en spaar het milieu

 

Herena Waste Management helpt u graag om ook op uw kantoor afval duurzaam te scheiden. Zo bespaart u kosten en spaart u het milieu. Wij adviseren u over de best mogelijke oplossing voor uw organisatie, helpen u om de benodigde kennis te verzamelen, leveren de gewenste duurzame producten en ondersteunen u bij de interne communicatie. Zo zorgen wij samen ook op uw kantoor voor duurzame afvalscheiding, met blijvende resultaten.

 

Vraag naar één van onze verkoopadviseurs

Bel naar +31 (0)35 6244928

E-mail: info@herena.nl

ma – vr 09:00 – 17:00

Herena Marc Heemskerk

Duurzame afvaloplossingen