Clean Cube 300S asbaktegel

De Clean Cube 300S is voorzien van een ingooischerm en bijzonder geschikt voor plaatsing bij een ingang, tegen een muur, border of kolom. Door het ingooischerm heeft de asbaktegel of tegelasbak een hoge attentiewaarde.

  • Valt goed op door gebruik van ingooischerm
  • Eigen opmaak met logo of boodschap
  • Robuust en vandalismebestendig scherm
  • Voorkomt overlast van peuken en kauwgom
  • Gebruiksvriendelijk en hygiënisch
  • Eenvoudig in het straatwerk te plaatsen

Product omschrijving

De 300S heeft ook het unieke en gepatenteerde leeg- en sluitsysteem. De binnenbak kan in 1 handeling met de vork worden uitgenomen en geleegd. Snel schoon en simpel in 10 seconden. Zeer gebruiksvriendelijk, hygienisch en Arbo goedgekeurd. De Clean Cube 300S is robuust, duurzaam gebouwd en geheel thermisch verzinkt., Het scherm is van 3mm verzinkt staal met een 2 laags poedercoating, zeer robuust en vandalisme bestendig. Standaard voorzien van een 3M Full Color opdruk met kras- en UV bestendig laminaat. Standaard is het ingooischerm voorzien van een opvallende, positieve tekst om rokers bewuster te maken. Wij kunnen het scherm ook voorzien van uw eigen boodschap, logo of huisstijl. Informeer naar de mogelijkheden.

De binnenbak met ingelast rooster wordt in zijn geheel uitgenomen. Voorzien van een zelf openende klep voor het legen. De binnenbak heeft aan weerszijde een vergrendeling. De klep sluit zichzelf bij terugplaatsen en wanneer de vork verwijderd is zit bak weer vergrendeld. Doordat er een ruimte zit tussen de onderzijde van de binnenbak en de onderzijde van de buitenbak en door gebruik te maken van gleuven loopt het water altijd snel en goed weg door het onderliggende rooster.

> Bekijk de website van Cleanstreets

> Bestel deze tegelasbak nu!

Specificaties

Diepte (mm) 300
Breedte (mm) 300
Hoogte (mm) 200
Materiaal Staal verzinkt
Vergrendeling Automatisch met vork

Wilt u meer informatie?

035-6244928

Mail ons vrijblijvend voor aanvullende informatie.