voor iedere organisatie een oplossing

Branches

Afval scheiden

Herena levert oplossingen

 

Wilt u afval scheiden aan de bron en bent u op zoek naar de juiste afvaloplossingen? Herena biedt een breed programma aan afvalinzamelingssystemen voor basisscholen, kinderopvang, gemeentes, overheden, horeca, recreatie, bedrijfsleven, kantooromgevingen, universiteiten, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Goed scheiden is beter recyclen en zorgt ervoor dat materialen beter worden benut. Met onze afvalsystemen bieden wij u de mogelijkheid om deze doelstelling te realiseren.

 

Branches

Duurzame afvaloplossingen

Duurzame Oplossingen Voor Bedrijfsafval

 

Herena loopt voorop in het leveren en ontwikkelen van kostenbesparende, duurzame en innovatieve producten. Gericht op de kwaliteit van werken en het optimaal vervullen van onze klantwensen. Met het oog op de toekomst van zowel ons bedrijf en onze klanten als die van onze medewerkers, onze kinderen en onze leefomgeving. Wij zijn de leverancier van totaalconcepten voor binnen en buiten op het gebied van afval en roken. Of het nu gaat om één afvalbak of de complete inrichting voor uw binnen- of buitenruimte.

 

Duurzame en circulaire doelstellingen verschillen per organisatie. Met de inzet van innovatieve afvalscheidingsssystemen biedt Herena doelgerichte handvatten waarmee organisaties -op hun eigen wijze- invulling kunnen geven aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Het economische aspect verliezen we daarbij uiteraard niet uit het oog.

 

afval criculair