Afvalbak VarioBin Brushed

De VarioBin Brushed is een nieuw en innovatief afvalmeubel met een RVS uitstraling welke geheel modulair opgebouwd kan worden en waarbij zelf de keuze kan worden gemaakt tussen de verschillende afvalstromen.

  • Modern met een RVS uitstraling
  • Multimodulair en eenvoudig aan te passen
  • Uniek ontwerp in efficiëntie en hygiëne
  • Duurzaam kras- en kleurvast materiaal
  • Optioneel met slijtvaste papierzak of wieltjes

Product omschrijving

De VarioBin Brushed Metal is de VarioBin uitgevoerd met een RVS uitstraling door gebruik van materiaal met een Brushed Metal finish. Het afvalsysteem is uniek door gebruik van duurzame composiet materialen waarbij alle onderdelen onderling uitwisselbaar, uit te breiden zijn en/of te vervangen voor een andere afvalstroom. Daarnaast is mogelijk om binnen 1 fractie 2 afvalstromen te kiezen. De VarioBin biedt ook een hoog rendement in afvalscheiding doordat onbewust weggooigedrag gedrag wordt gestimuleerd door gebruik van verschillende kleuren en openingen aan de bovenzijde. Daarnaast is de VarioBin© zeer gebruiksvriendelijk, efficiënt en hygiënisch in gebruik. Deze afvalbak is modulair opgebouwd en breed inzetbaar en biedt u de mogelijkheid om later afvalstromen toe te voegen of te wijzigen. Hij is leverbaar in verschillende volumes en uitvoeringen vanaf 20ltr tot 95ltr per afvalstroom. Wij leveren hem in small, medium en large uitvoering. Hij is daardoor breed inzetbaar en biedt voor elke locatie een passende oplossing.

De verschillende afvalstromen kunnen worden aangegeven door middel van de kleur van de deksel en vorm van de opening. Elke combinatie is mogelijk, zowel alle kleuren verschillend of in 1 neutrale antracietgrijze kleur, in combinatie met elke vorm of met afsluitbare deksel.

De VarioBin is opgebouwd uit Trespa, een volkern materiaal afgewerkt met een HPL afwerking en is zelfdragend constructief en decoratief tegelijk. Duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd met een lange levensduur en is slijt en kleurvast. De vloeistofdichte afvalunit zelf is gemaakt van een 4mm Aluminium composiet materiaal welke zich kenmerkt door zijn bijzonder hoge sterkte stijfheid en licht is in gewicht. Verschillende decors zijn hierbij mogelijk.

> Download hier de datasheet van de VarioBin

Specificaties

Diepte (mm) 300
Breedte (mm) 300
Hoogte (mm) 700
Materiaal Volkern composiet met Brushed Metal toplaag
Volume (liter) 60
Modulair schakelbaar Ja
Vergrendeling Optioneel
Afmetingen en inhoud gebaseerd op de 60L variant.

Wilt u meer informatie?

035-6244928

Mail ons vrijblijvend voor aanvullende informatie.