Afvalbak Kendo

De Kendo is een verzinkt stalen afvalbak met extra stijve constructie. Uitgevoerd met een speciaal geharde coating om bescherming te bieden tegen graffiti en lijmresten. Dit uiterst robuuste model wordt geleverd in een hangend of vrijstaand model met inhoud van 60 tot 90 L.

  • Elegante en kwalitatieve buiten afvalbak
  • Verzinkt staal met extra geharde poedercoating
  • Graffiti en lijmresten verwijderen zonder chemische middelen
  • Hangend model in 60 L
  • Staande modellen van 60 tot 120 L

Product omschrijving

De Kendo van Auweko is een verzinkt stalen buiten afvalbak met versterkt binnenframe en gelaste scharnieren. Door de dubbele oven-geharde coating is het oppervlak van de Kendo veel sneller te reinigen dan reguliere coatings. Het verwijderen van stickers en graffiti gaat snel en eenvoudig zonder gebruik van chemische reinigingsmiddelen.

De kendo is als hangend model verkrijgbaar in 60 L. Vrijstaand wordt deze afvalbak geleverd van 60 tot 120 L. Standaard voorzien van metalen binnenbakken, maar ook te verkrijgen met zakhouders. Een gebogen regenkap voorkomt inslag van regen en ook het ongewenst plaatsen van afval bovenop de afvalbak. Deze is zo compact geconstrueerd dat het ongewenst storten van huis- of grofvuil wordt voorkomen. De robuuste en stijve constructie maakt deze afvalbak uiterst geschikt voor in veeleisende publieke omgeving zoals winkelstraten, winkelcentra, stations en ingangen. Voorzien van een versterkte stalen binnenconstructie en een zelfsluitende deur. De Kendo is gemaakt van hoogwaardig 2 mm verzinkt staal met extra geharde poedercoating.

Specificaties

Diepte (mm) 370
Breedte (mm) 470
Hoogte (mm) 920
Materiaal Staal gepoedercoat
Volume (liter) 90
Ook verkrijgbaar in 60 en 120 liter zowel vrijstaand of hangend te monteren.

Wilt u meer informatie?

035-6244928

Mail ons vrijblijvend voor aanvullende informatie.