Afvalbak Capital

De Capital collectie bestaat uit een serie stalen afvalbakken voor buiten. Dit uiterst robuuste model wordt geleverd diverse uitvoeringen en configuraties. Zo biedt de Capital altijd een elegante en kwalitatieve oplossing in elke situatie.

  • Elegante en kwalitatieve buiten afvalbak
  • Afgewerkt in RVS of gepoedercoat staal
  • Hangend model in 50 en 60 L
  • Staande modellen van 50 tot 120 L
  • Leverbaar met diverse opties zoals asbakken, regenkappen, zakhouders en binnenbakken

Product omschrijving

De Capital collectie van Auweko is een serie afvalbakken voor buiten die in diverse uitvoeringen te verkrijgen is. Deze is  als hangend model verkrijgbaar in 50 en 60 L. Vrijstaand wordt deze afvalbak geleverd van 50 tot 120 L. Standaard voorzien van metalen binnenbakken, maar ook te verkrijgen met zakhouders. Een gebogen regenkap voorkomt inslag van regen en ook het ongewenst plaatsen van afval bovenop de afvalbak. Deze is zo compact geconstrueerd dat het ongewenst storten van huis- of grofvuil wordt voorkomen. 

De robuuste en stijve constructie maakt deze afvalbak uiterst geschikt voor in veeleisende publieke omgeving zoals winkelstraten, winkelcentra, stations en ingangen. Voorzien van een versterkte stalen binnenconstructie en een zelfsluitende deur. De Capital is gemaakt van hoogwaardig 2mm RVS met een geborstelde afwerking. Ook verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal met poedercoating.

 

Specificaties

Diepte (mm) 320
Breedte (mm) 470
Hoogte (mm) 850
Materiaal RVS of gepoedercoat staal
Volume (liter) 50 tot 120
*Afmetingen gebaseerd op vrijstaand 60 L-model

Wilt u meer informatie?

035-6244928

Mail ons vrijblijvend voor aanvullende informatie.